Offerte aanvragen
vacature Elektromonteur bij 2B Elektrotechniek BV

2B Elektrotechniek BV in Bodegraven is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en energiebesparende oplossingen. Wij werken in opdracht van particulieren en bedrijven. Sinds de start van ons bedrijf halverwege 2020 timmeren we aardig aan de weg. Veel in onze eigen regio, maar ook daarbuiten hebben wij inmiddels vaste opdrachtgevers. Tijd voor versterking in ons team!

Wij zoeken een Zelfstandig Monteur Elektrotechniek (fulltime)

Zoek jij een baan in de elektrotechniek en woon je in Bodegraven of directe omgeving? Kom dan bij ons werken als Zelfstandig Monteur Elektrotechniek.

Vakwerk en service, dat is waar 2B Elektrotechniek BV voor staat en dat moet ook jouw instelling zijn. Een paar jaar ervaring in de elektrotechniek is ook een vereiste voor jou als Zelfstandig Monteur. Misschien ben jij toe aan verandering, een nieuwe werkomgeving of een baan dichter in de buurt. Bodegraven is onze standplaats met een eigen pand aan de Tjalk op bedrijventerrein Rijnhoek. Van daaruit beginnen en eindigen we onze werkdagen.

We doen veel op het gebied van duurzaamheid en nieuwe technieken bij particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Leren doe je elke dag, maar jouw ervaring is wel breed genoeg om alleen op pad te gaan. Dat moet je natuurlijk ook leuk vinden. Net als de vrijheid die je krijgt. Maar is het druk, dan moet je ook een tandje bij willen zetten buiten je reguliere werkuren.

Voor de functie Zelfstandig Monteur Elektrotechniek vinden wij het belangrijk dat je:

  • een mbo-opleiding Elektrotechniek niveau 3 of gelijkwaardig hebt afgerond
  • minimaal 3 tot 4 jaar werkervaring hebt in de elektrotechniek
  • in het bezit bent van een rijbewijs (B)
  • beschikt over een VCA basis certificaat
  • eigen vervoer hebt om naar je werk te komen

Als Zelfstandig Monteur Elektrotechniek krijg je dagelijks te maken met alle facetten van de elektrotechniek. Steeds meer elektrawerkzaamheden gaan over verduurzaming en besparen op energie. Zo houd jij je bezig met het aanleggen of vervangen van verlichting, meterkasten, netwerkbekabeling, brandmeldinstallaties, alarmsystemen en inbraakbeveiliging. Daarbij is de aanleg van duurzame installaties zoals zonnepanelen of oplaadpalen voor elektrische auto’s ook steeds vaker aan de orde. Kennis van verschillende soorten installaties en de ontwikkelingen blijven volgen hoort bij jouw werk als elektromonteur.

Pas jij bij ons bedrijf?

Bij 2B Elektrotechniek BV hebben we een no-nonsense aanpak. We communiceren met korte lijnen, bieden elkaar hulp wanneer dat nodig is en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Wij zoeken dan ook een gemotiveerde elektromonteur die allround is. Een positieve instelling vinden wij misschien wel het belangrijkst, in je werk en richting klanten. Daarbij willen wij je graag zelfstandig laten werken en kunnen vertrouwen op vakkundigheid.

Kies voor
een nieuwe baan bij 2B Elektrotechniek BV

Wat wij zelf zo mooi vinden aan ons werk: geen dag is hetzelfde. Elke dag zetten wij ons beste beentje voor, we leveren vakwerk en staan bekend om kwaliteit. Dat willen we hoog houden door de juiste mensen binnen ons bedrijf in te zetten. Daartegenover staat een baan met veel afwisseling, een werkomgeving waarin je veel kunt leren en een enthousiaste collega's. Je salaris is conform de CAO klein metaal en heb je zelf ideeën voor jouw ontwikkeling, dan staan we daar zeker voor open.

Binnen 2B Elektrotechniek BV werken we met een kleinschalig team dat betrokken is, zich vastbijt in een klus, maar waar ook tijd is voor ontspanning met een praatje en een drankje op de vrijdagmiddag.

Wil jij bij ons werken?

Laat zeker van je horen als je denkt dat de functie Zelfstandig Monteur Elektrotechniek bij je past. Dan maken we een afspraak en praten we verder met je om kennis te maken.

Je kunt een CV met een korte motivatie mailen naar info@2B-elektrotechniek.nl t.a.v. John van Groeningen. Mocht je vragen hebben, dan mag je ons ook altijd bellen op 0172-748 923.