Kies voor
energiezuinig & veiligheid

Als elektrotechnisch bedrijf voorzien wij woningen van slimme oplossingen op het gebied van elektra. Dit betekent dat wij zorgen voor veilige elektravoorzieningen in en om uw huis, die ook nog eens energiezuinig en toekomstproof zijn. 2B Elektrotechniek BV vertelt u graag meer over besparen op energie of het aanleggen van elektra in uw nieuwbouwwoning.

Ook maken wij u attent op de noodzaak van het vervangen of uitbreiden van uw meterkast bij een verbouwing of als u wilt gaan verduurzamen. Onze elektromonteurs maken uw meterkast toekomstproof, bijvoorbeeld als u zonnepanelen gaat aanschaffen of nieuwe keukenapparatuur waar meer capaciteit voor nodig is.

Energiezuinige elektra voor veilig en comfortabel wonen

elektra in huis

Op het gebied van elektra in huis kunnen wij als installateur verschillende voordelen noemen. Naast het veilig aanleggen van elektra in woningen, gaat het ook vaak om besparen op energie. Daar geven wij tips voor. Zo kan het zijn dat uw meterkast verouderd is en daarmee loopt u kans op onveilige situaties, brandgevaar en onnodige verspilling van energie. Niet alleen zonde, ook gevaarlijk. Daarom checken wij eerst uw meterkast bij het aanleggen of vervangen van elektra in huis en dat is specialistisch werk. Ons advies is dan ook om elektrawerkzaamheden uit te besteden aan een vakkundig bedrijf, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw woning.

2B Elektrotechniek BV zorgt voor veilige elektra in bestaande woningen of nieuwbouw. Wij werken altijd volgens de veiligheidsnormen en nemen u echt een zorg uit handen. Mocht uw elektra aan vervanging toe zijn, is er een nieuwe groep in uw meterkast nodig of ontdekken wij onveilige situaties? Dan krijgt u altijd een eerlijk en betrouwbaar advies met een kostenberekening.

Besparen op energie wil iedereen en daarom leveren wij energiezuinige oplossingen voor bij u thuis. Steeds meer particulieren stappen over op LED verlichting. Met het vervangen van bestaande verlichting door LED lampen binnen en buiten bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw nieuwe of bestaande woning.

Elektra bij nieuwbouw of renovatie

Wanneer u een nieuwbouwwoning heeft gekocht, uw bestaande huis gaat verbouwen of een complete renovatie gepland heeft, denk dan tijdig aan uw elektra. Vanuit 2B Elektrotechniek BV adviseren wij huizenbezitters over de stappen die u kunt nemen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo is het verstandig om na de aankoop van een nieuwbouwhuis te kijken naar het elektraplan. Wat verzorgt de aannemer en wat dient u zelf na oplevering nog te doen aan elektriciteitsvoorzieningen?

Bij een verbouwing, aanbouw van een garage of het uitbouwen van uw woonkamer met een serre is het belangrijk dat u weet welke voorzieningen u nodig heeft. Op welke punten wil ik stopcontacten, kan ik kiezen voor zonnepanelen en hoe regel ik straks mijn verlichting?

Het compleet renoveren van een woning gaat nog een stapje verder, want dan wordt soms de hele elektriciteitsbedrading omgegooid. Dan is het verstandig om vooraf een tekening te laten maken van uw elektra. 2B Elektrotechniek BV helpt in alle fasen bij het slim indelen van uw elektra in huis.

Dus gaat u verhuizen, verbouwen, aanbouwen of renoveren? Dan kijken wij als gespecialiseerd elektricien graag met u mee naar de plannen en geven u tips voor uw elektra in huis. Ook met zaken waarop u in uw woning kunt besparen, het vervangen van elektra of het plaatsen van zonnepanelen helpen wij u graag verder.

2B Elektrotechniek BV is een kleinschalig en betrokken bedrijf, gevestigd in Bodegraven. Wij werken met name in onze eigen regio waar we veel mensen kennen en onze werkzaamheden met zorg, vakkennis en service uitvoeren.

Veilige elektra in uw woning & slimme oplossingen om te besparen:

  • Laadpaal plaatsen op eigen terrein
  • Wallbox plaatsen voor uw elektrische auto
  • Meterkast toekomstbestendig maken
  • LED verlichting binnen en buiten
  • Aanpassen van groepen
  • Complete meterkast vervangen
  • Zonnepanelen plaatsen en aansluiten
  • Brandmeldinstallatie en rookmelders
  • Aanleggen van een alarmsysteem

Nieuwe technieken voor meer gemak én energie besparen

Elektrificatie vraagt om extra aandacht voor uw elektrische installatie thuis

We rijden steeds vaker elektrisch. Verwarmen ons huis elektrisch met zonnepanelen. Voorzien onze woning van de meest hippe elektrische snufjes. Dat vraagt om extra capaciteit in uw meterkast. Soms wordt dat nog wel eens vergeten en sta je opeens voor een vervelende verrassing. Vraag daarom altijd eerst advies van een elektrotechnisch bedrijf om die vervelende verrassingen te voorkomen.

Denkt u aan zonnepanelen op uw woning? Wilt u uw keuken vernieuwen? Of een eigen laadpaal voor uw elektrische auto laten plaatsen? Dan is het slim om van te voren een elektrotechnische berekening te laten maken. Zeker als het gaat om grote investeringen waar u lang van wilt genieten. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw meterkast voldoende capaciteit krijgt en toekomstproof is.

2B Elektrotechniek BV geeft particulieren een eerlijk en duidelijk advies als het gaat om het aanleggen of vervangen van elektra in huis. Laat uw gegevens achter op onze site en nemen contact met u op.

EASEE lader 2B Elektrotechniek Bodegraven