Laadpaal thuis plaatsen
of kies voor een handige wallbox

Nooit meer een lege accu of wachten op een laadpaal in de buurt. Laat uw laadpaal thuis installeren door 2B Elektrotechniek Zakelijk elektrisch rijden biedt u als ondernemer extra voordelen. Zeker als u een eigen laadstation heeft. Veel efficiënter, want u bespaart veel tijd. Vanuit 2B Elektrotechniek BV adviseren we bedrijven over de beste opties voor een laadpaal op eigen terrein. Het installatiewerk verzorgen wij met eigen monteurs. Snel, vakkundig en we checken de capaciteit van uw meterkast.

Een eigen laadpaal bij u voor de deur

Voor de deur uw elektrische auto opladen is natuurlijk ideaal. Overweegt u een eigen laadstation te kopen, dan adviseren wij u graag. Veel particulieren in Bodegraven Reeuwijk hebben interesse in een laadpaal of wallbox. Zoeken op internet is vaak onoverzichtelijk en u weet niet met wie u zaken doet. Daarom kiezen mensen die een laadpaal thuis willen aanschaffen voor een lokaal of regionaal bedrijf. 2B Elektrotechniek is zo'n bedrijf, wij zijn gecertificeerd, betrouwbaar en leveren echt kwaliteit. Daarnaast kunt u vertrouwen op een snelle montage, een goede uitleg na installatie en de beste service.

Welk laadstation past bij u?

Bij 2B Elektrotechniek nemen we echt de tijd voor u. Samen bespreken we uw wensen en kijken we welk laadstation past bij uw situatie. Wij maken een offerte die past bij de capaciteit die u nodig heeft, met altijd een scherpe prijs. Ook kunnen wij u voorbeelden laten zien van door ons geplaatste laadstations bij andere woningen in de regio Bodegraven Reeuwijk.

Offerte voor laadpaal thuis plaatsen

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een laadpaal thuis plaatsen. Bent u al overtuigd van de voordelen van een eigen laadpaal of wallbox? Vraag ons gerust meer informatie over een laadstation voor bij u thuis. 2B Elektrotechniek BV garandeert u vakwerk, snelle montage en een perfecte service.

Nog meer gemak met een eigen laadpaal thuis

Veilig laadpaal plaatsen door gecertificeerde installateurs

Elektrisch rijden met nog meer gemak doet u met een eigen laadstation thuis. Wij adviseren u over de capaciteit die u nodig heeft en maken een scherpe offerte voor de perfecte laadoplossing voor uw situatie. Na installatie laten wij u zien hoe het werkt. Binnen no-time kunt u zelf uw elektrische auto opladen op uw eigen oprit of in de garage.

Met slimme elektrotechnische oplossingen kiest u voor meer gebruiksgemak en besparen op kosten. Als wij uw laadpaal thuis plaatsen en u heeft zonnepanelen op uw woning, bespaart u dubbel. Over besparen op kosten met een duurzame investering, laadoplossingen of zonnepanelen kopen informeren wij u graag.

Erkende installateurs van 2B Elektrotechniek BV plaatsen oplaadpunten voor elektrisch rijden

Vindt u het prettig om uw elektrische auto op eigen terrein op te laden? Dan kunnen wij een laadpaal plaatsen bij uw woning of bedrijfspand. Zelf beschikking hebben over een laadpaal is niet alleen handig, het bespaart ook tijd. Omdat elektrisch rijden zo populair is, zijn oplaadpunten onderweg of op een algemene parkeerplaats regelmatig bezet. Als u wilt voorkomen dat u lang moet wachten of op zoek moet naar een andere laadpaal in de buurt, dan is eigen laadpaal voor u een perfecte oplossing.

  • Laadpaal plaatsen op eigen terrein
  • Gemak voor elektrische rijders
  • Voor particulier en zakelijk gebruik
  • Wij sluiten ook zonnepanelen aan
  • Zelf duurzame stroom opwekken
  • Energiebesparende installaties
  • Veilige installatie met garantie
  • Slim investeren en besparen
  • Meterkast toekomstproof maken
  • Laat u door ons informeren

 

Ons advies: uw laadpaal lokaal kopen. Uitstekende kwaliteit, beste service, vertrouwd gevoel

Uw offerte voor laadpaal plaatsen

Vraag eenvoudig een offerte aan, waarin wij de kosten voor laadpaal plaatsen specificeren. Inmiddels gingen tientallen opdrachtgevers u voor en zijn zeer tevreden over het gebruik van hun eigen laadpaal. Mooie referenties van tevreden klanten kunnen wij u laten zien in de regio Bodegraven Reeuwijk.

Laadpaal thuis aanvragen

Kiest u ook voor een veilige installatie van een laadpaal thuis voor de deur of een wallbox aan de muur? Bij 2B Elektrotechniek BV in Bodegraven kunnen we snel schakelen en kunt u vertrouwen op vakwerk. Bestel uw laadoplossing bij ons, een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf in uw eigen regio. Laat uw gegevens achter op onze site en wij nemen contact met u op. John van Groeningen, vakspecialist bij 2B Elektrotechniek BV, is uw eerste aanspreekpunt als u een laadpaal thuis wilt aanschaffen.