Laadpaal plaatsen
voor elektrische auto

Particulieren en bedrijven in de regio Bodegraven - Reeuwijk doen steeds vaker een aanvraag voor een laadpaal plaatsen. Elektrisch rijden heeft voordelen, want naast minder CO2 uitstoot bespaart u aanzienlijk op brandstofkosten. Veel mensen die een elektrische auto rijden wekken ook zelf duurzame stroom op via zonnepanelen. Zo slaat u twee vliegen in één klap. 2B Elektrotechniek BV adviseert en installeert slimme elektrotechnische oplossingen voor thuis en zakelijk gebruik, zoals laadpalen plaatsen.

Laadpaal op eigen terrein

Vindt u het prettig om uw elektrische auto op eigen terrein op te laden? Dan kunnen wij een laadpaal plaatsen bij uw woning of bedrijfspand. Zelf beschikking hebben over een laadpaal is niet alleen handig, het bespaart ook tijd. Omdat elektrisch rijden zo populair is, zijn oplaadpunten onderweg of op een algemene parkeerplaats regelmatig bezet. Als u wilt voorkomen dat u lang moet wachten of op zoek moet naar een andere laadpaal in de buurt, dan is eigen laadpaal voor u de oplossing.

Zakelijk elektrisch rijden

Wanneer u zakelijk gebruik maakt van elektrisch rijden dan heeft u wellicht meerdere voertuigen die dagelijks opgeladen moeten worden. Juist dan is het gunstig en tijdbesparend als uw medewerkers bij het bedrijf de laadpaal kunnen gebruiken. Ook kunt u stroom dat u zelf opwekt voor zakelijk rijden declareren bij uw werkgever.

Offerte voor laadpaal plaatsen

Bent u al overtuigd van de voordelen van een eigen laadpaal? Vraag ons eenvoudig een offerte voor laadpaal plaatsen door 2B Elektrotechniek BV. Wij garanderen vakwerk, snelheid en een perfecte service.

Uw eigen laadpaal veilig gebruiken

Erkende installateurs van 2B Elektrotechniek BV plaatsen oplaadpunten voor elektrisch rijden

Veilig laadpaal plaatsen door gecertificeerde installateurs

Onze installateurs zijn gecertificeerd om een laadpaal te plaatsen voor elektrische auto’s. Het installeren gaat snel, want binnen 1 dag kunt u uw eigen laadpaal gebruiken. In sommige gevallen is er extra graafwerk nodig, dan schakelen wij daar een stratenmaker of hovenier uit ons netwerk voor in. Bij de oplevering van uw laadpaal zorgen wij ervoor dat alles piekfijn in orde is. Na onze toelichting kunt u direct uw elektrische auto opladen.

Uw meterkast klaar voor de toekomst

Niet alleen kijken wij naar de nodige capaciteit elektra op dit moment, wij denken graag vooruit. Want als u aanpassingen in uw meterkast laat doen, zoals een extra groep aanleggen, dan kijken wij naar de lange termijn. Heeft u interesse in zonnepanelen? Wilt u in de toekomst misschien stroom terug gaan leveren vanuit uw auto naar uw woning? Alles rondom energietransitie en de techniek voor duurzaam stroom opwekken zijn populaire items in ons dagelijks werk. Daarom maken wij graag het complete plaatje voor u toekomstbestendig. Komende jaren zal er nog meer gaan veranderen. Naast de uitbreiding in uw meterkast voor elektrisch rijden, kunnen wij meer slimme techniek in één keer voor u meenemen. Daarmee bespaart u op kosten op lange termijn met slimme oplossingen voor elektra in huis.

Vakwerk met garantie

Woont u in de regio Bodegraven - Reeuwijk dan kent u 2B Elektrotechniek BV misschien, wij zijn een jong bedrijf dat vakkundige elektrotechnische diensten levert. Sinds juni 2020 werken wij voor heel veel particuliere en zakelijke opdrachtgevers in onze omgeving. Daarnaast signaleert u onze elektriciens ook in de richting van Utrecht, Rotterdam en Den Haag op projecten voor elektra in huis en in de utiliteitsbouw.

Na installatie kunt u uw eigen laadpaal veilig gebruiken. Gebruikt u de laadpaal thuis of zakelijk voor het eerst? Dan adviseren onze specialisten u vooraf goed. Heeft u vragen over laadpaal plaatsen, stel ze ons gerust.

2B laadpaal bodegraven

Kosten voor laadpaal plaatsen

Besparen op kosten met duurzame investering

Met slimme elektrotechnische oplossingen kiest u voor meer gebruiksgemak en besparen op kosten. Als wij uw laadpaal plaatsen en u heeft zonnepanelen, bespaart u dubbel. Over besparen op kosten met een duurzame investering informeren wij u graag. Ook vindt u online tips over zakelijk elektrisch rijden.

Laadpaal investering terugverdienen

Wie een laadpaal op eigen terrein laat plaatsen kan de laadpaal investering terugverdienen. 2B Elektrotechniek BV geeft advies voor laadpaal plaatsen en voert de installatie vakkundig uit. Particulier of zakelijk elektrisch rijden heeft nu nog een extra voordeel, omdat u geld kunt verdienen met uw eigen laadpaal. Door uw laadpaal openbaar te maken op momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt, kunnen andere elektrische rijders hun auto bij u opladen.

Kiest u ervoor om uw laadpaal op eigen terrein openbaar te maken, dan komt uw laadpaal op een lijst met openbare laadstations te staan. Via verschillende apps kunnen anderen uw laadstation vinden en gebruiken. Met een beheersysteem dat u koppelt aan uw laadstation kunt u eventueel zelf een tarief bepalen voor gastgebruik. Gebruikte stroom kan ook verrekend worden via de laadpas van de gastgebruiker. Uw eigen investering voor uw laadpaal kunt u op termijn terugverdienen.

Laadpaal thuis of zakelijk offerte aanvragen

Kiest u ook voor een veilige installatie van een laadpaal thuis of bij u op de zaak? Bij 2B Elektrotechniek BV in Bodegraven zijn de lijnen kort en schakelen we snel. Vraag eenvoudig een offerte aan, waarin wij de kosten voor laadpaal plaatsen specificeren. Inmiddels gingen tientallen opdrachtgevers u voor en zijn zeer tevreden over het gebruik van hun eigen laadpaal. Mooie referenties van tevreden klanten kunnen wij u laten zien in de regio Bodegraven - Reeuwijk.

Of neem vrijblijvend contact met ons op. Uw aanspreekpunt is John van Groeningen, vakspecialist bij 2B Elektrotechniek BV.

Logo 2B Elektrotechniek

  • Laadpaal plaatsen op eigen terrein
  • Gemak voor elektrische rijders
  • Voor particulier en zakelijk gebruik
  • Wij sluiten ook zonnepanelen aan
  • Zelf duurzame stroom opwekken
  • Energiebesparende installaties
  • Veilige installatie met garantie
  • Slim investeren en besparen
  • Laat u door ons informeren

 

EASEE lader 2B Elektrotechniek Bodegraven
EASEE lader 2B Elektrotechniek Bodegraven
EASEE lader 2B Elektrotechniek Bodegraven