Vakwerk van
2B Elektrotechniek

Zoekt u een elektricien in Bodegraven voor elektrotechnische klussen thuis of op uw bedrijf? 2B Elektrotechniek BV is een nieuw bedrijf in Bodegraven en helpt u graag bij werkzaamheden op het gebied van elektriciteit en besparing. Wij realiseren oplossingen voor onder andere verlichting, meterkasten, energiebeheer en elektrotechnische installaties.

Elektra voor in huis

Elektra aanleggen of vervangen is specialistisch werk. Ga niet zelf aan de slag met een elektraklus als u niet precies weet wat u moet doen. 2B Elektrotechniek BV zorgt voor uw elektra in huis. Veilig, vakkundig en snel. Wij nemen u echt een zorg uit handen en geven advies als het gaat om elektra vervangen. Ook leveren wij oplossingen voor het besparen op energie bij u thuis.

Renovatie of nieuwbouw

2B Elektrotechniek BV is specialist op het gebied van elektra in woningen. Als u thuis gaat verbouwen, uw huis compleet gaat renoveren of een nieuwbouwhuis betrekt, dan is 2B Elektrotechniek BV in Bodegraven uw aanspreekpunt voor alle elektrazaken. Onze elektricien denkt mee in slimme, energiezuinige en vooral ook veilige elektrotechnische oplossingen voor thuis. Wij bieden bijvoorbeeld een alternatief voor standaard verlichting, waarmee u kunt besparen op uw energiekosten.

Gaat u verhuizen, renoveren, verbouwen of laat u aanbouwen? Laat u dan altijd adviseren door een elektricien. U kunt 2B Elektrotechniek BV inschakelen voor het veilig en vakkundig aanleggen van uw elektra thuis. Vraag ons gerust om advies met een kostenindicatie voor de elektra in huis bij verbouwing of uw nieuwbouwproject.

Bij de renovatie van uw woonhuis adviseren wij u graag op elektrotechnisch gebied. Uw meterkast biedt wellicht niet voldoende capaciteit voor moderne keukenapparatuur. 2B Elektrotechniek BV laat u zien hoe u uw huis veilig en besparend kunt maken met de juiste aanpak voor uw elektra.

Als particulier kunt u 2B Elektrotechniek inschakelen voor:

 • Meterkast toekomstproof maken
 • Aanleg van keukeninstallaties
 • Groepenkast aanpassen of vervangen
 • Laadstation voor uw elektrische auto
 • Besparen op verlichting in huis met nieuwe technieken
 • Tuinverlichting aanleggen
 • Zonnepanelen advies en installatie
 • Brandmeldinstallatie of alarmsysteem

Elektra voor bedrijven

Specialist in utiliteitsbouw

Uw bedrijfspand, kantoor of loods wilt u voorzien van veilige en zuinige elektrotechnische oplossingen. Maar hoe maakt u de juiste keuzes? 2B Elektrotechniek BV realiseert slimme oplossingen voor elektra voor bedrijven. Het aanleggen of vervangen van een complete en veilige installatie kunt u met een gerust hart uit handen geven aan 2B Elektrotechniek BV.

Wij zijn gespecialiseerd in utiliteitsbouw en bieden serviceonderhoud op bestaande en nieuwe installaties in bijvoorbeeld bedrijfsgebouwen, kantoren en scholen. Ook kunt u 2B Elektrotechniek BV inzetten op projecten waar verschillende partijen bij betrokken zijn.

Utiliteitsbouw betreft alle gebouwen waar geen woonbestemming op zit. Heeft u een onderneming of beheert u een bedrijfspand waar elektrotechnische werkzaamheden nodig zijn, dan kunt u 2B Elektrotechniek BV in Bodegraven inschakelen. Wij hebben veel ervaring met elektrotechniek in de utiliteitsbouw en kunnen u voorzien van efficiënte en energiebesparende oplossingen.

Zowel de installatie als het onderhoud van uw elektra, verlichting inclusief lichtplan en lichtberekening, laadpaal op eigen terrein, alarmsysteem, camerabeveiliging en energiebeheer kunnen wij vakkundig op uw locatie verzorgen. En wilt u meer weten over zonnepanelen op uw bedrijfspand? Dan geeft 2B Elektrotechniek BV u graag advies en wij installeren zonnepanelen.

Investeringen op het gebied van elektra die bedrijven juist nu doen:

 • Laadpaal plaatsen op eigen terrein
 • Duurzame oplossingen voor bedrijfspand
 • LED verlichting aanleggen
 • Netwerkbekabeling bij nieuwbouw of verbouwing
 • Internet toegankelijk maken met de juiste bekabeling
 • Zonnepanelen advies en installatie
 • Lichtplan en lichtberekening
 • Brandmeldinstallatie en alarmsysteem