Verduurzamen dankzij vakkennis
2B Elektrotechniek

Zoekt u een elektricien in Bodegraven voor elektrotechnische klussen thuis of op uw bedrijf? 2B Elektrotechniek BV is een nieuw bedrijf in Bodegraven en helpt u graag bij werkzaamheden op het gebied van elektriciteit en besparing. Wij realiseren oplossingen voor onder andere verlichting, meterkasten, energiebeheer en elektrotechnische installaties.

Elektra voor een duurzaam huis

Elektra aanleggen of vervangen is specialistisch werk. Ga niet zelf aan de slag met een elektraklus als u niet precies weet wat u moet doen. 2B Elektrotechniek BV zorgt voor uw elektra in huis. Veilig, vakkundig en snel. Wij nemen u echt een zorg uit handen en geven advies als het gaat om elektra vervangen. Ook leveren wij oplossingen voor het besparen op energie bij u thuis en geven de allerbeste tips voor een duurzaam huis.

Besparen op kosten

In de regio Bodegraven - Reeuwijk is er veel vraag naar eigen laadoplossingen. Dit kan een laadpaal op eigen terrein zijn of een compacte wallbox aan de muur van uw huis, garage of carport. Voordelen van elektrisch rijden zijn met name de besparing op brandstofkosten en de CO2 uitstoot die aanzienlijk daalt. Eigenaren van een elektrische auto hebben vaak ook zonnepanelen. Juist die combinatie kunnen wij uitstekend bij u thuis installeren. Op die manier kunt u uw woning verduurzamen en besparen op kosten.

Verduurzamen met renovatie of nieuwbouw

2B Elektrotechniek BV is specialist op het gebied van elektra in woningen en het verduurzamen van uw elektrotechnische installaties in huis. Als u thuis gaat verbouwen, uw huis compleet gaat renoveren of een nieuwbouwhuis betrekt, dan is 2B Elektrotechniek BV in Bodegraven uw aanspreekpunt voor alle elektrazaken. Onze elektriciens denken mee in slimme besparingen, energiezuinige verlichting, een veilige meterkast en duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en laadpalen. Bovendien bieden wij een alternatief om uw gasverbruik te verlagen. Ruimtes in huis kunt u elektrisch verwarmen en koelen met een aircosysteem, waarmee u kunt besparen op uw energiekosten.

Gaat u verhuizen, renoveren, verbouwen of laat u aanbouwen? Laat u dan altijd adviseren door een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf als 2B Elektrotechniek BV in Bodegraven. Wij werken voor lokale opdrachtgevers, particulier en zakelijk. U kunt ons inschakelen voor het veilig en vakkundig aanleggen van uw elektra thuis en op de zaak.

Bij de renovatie van uw woonhuis adviseren wij u graag op elektrotechnisch gebied. Uw meterkast biedt wellicht niet voldoende capaciteit voor moderne keukenapparatuur. 2B Elektrotechniek BV laat u zien hoe u uw huis veilig en besparend kunt maken met de juiste aanpak voor uw elektra. Vraag ons gerust om advies met een kostenindicatie voor de elektra in huis bij verbouwing of uw nieuwbouwproject.

Als particulier kunt u 2B Elektrotechniek inschakelen voor:

 • Zonnepanelen advies en installatie
 • Laadstation voor uw elektrische auto
 • Meterkast toekomstproof maken
 • Aanleg van keukeninstallaties
 • Groepenkast aanpassen of vervangen
 • Besparen op verlichting in huis met nieuwe technieken
 • LED tuinverlichting aanleggen
 • Brandmeldinstallatie of alarmsysteem

Elektra voor bedrijven

Specialist in utiliteitsbouw

Uw bedrijfspand, kantoor of loods wilt u voorzien van veilige en zuinige elektrotechnische oplossingen. Maar hoe maakt u de juiste keuzes? 2B Elektrotechniek BV realiseert slimme oplossingen voor elektra voor bedrijven. Het aanleggen of vervangen van een complete en veilige installatie kunt u met een gerust hart uit handen geven aan 2B Elektrotechniek BV.

Wij zijn gespecialiseerd in utiliteitsbouw en bieden serviceonderhoud op bestaande en nieuwe installaties in bijvoorbeeld bedrijfsgebouwen, kantoren en scholen. Ook kunt u 2B Elektrotechniek BV inzetten op projecten waar verschillende partijen bij betrokken zijn.

Utiliteitsbouw betreft alle gebouwen waar geen woonbestemming op zit. Heeft u een onderneming of beheert u een bedrijfspand waar elektrotechnische werkzaamheden nodig zijn, dan kunt u 2B Elektrotechniek BV in Bodegraven inschakelen. Wij hebben veel ervaring met elektrotechniek in de utiliteitsbouw en kunnen u voorzien van efficiënte en energiebesparende oplossingen.

Zowel de installatie als het onderhoud van uw elektra, verlichting inclusief lichtplan en lichtberekening, laadpaal op eigen terrein, alarmsysteem, camerabeveiliging en energiebeheer kunnen wij vakkundig op uw locatie verzorgen. En wilt u meer weten over zonnepanelen op uw bedrijfspand? Dan geeft 2B Elektrotechniek BV u graag advies en wij installeren zonnepanelen.

Investeringen op het gebied van elektra die bedrijven juist nu doen:

 • Laadpaal plaatsen op eigen terrein
 • Duurzame oplossingen voor bedrijfspand
 • LED verlichting aanleggen
 • Netwerkbekabeling bij nieuwbouw of verbouwing
 • Internet toegankelijk maken met de juiste bekabeling
 • Zonnepanelen advies en installatie
 • Lichtplan en lichtberekening
 • Brandmeldinstallatie en alarmsysteem