Elektrotechniek
in utiliteitsbouw

2B Elektrotechniek BV is specialist in utiliteitsbouw. Wij ontwerpen en realiseren slimme oplossingen voor bedrijfspanden, instellingen, kantoren en opslagruimtes met veilige en zuinige elektrotechnische installaties.

Op de pagina leest u meer over energiebesparing en duurzame elektrotechnische toepassingen voor bedrijven. Ook voorzien wij woningen van elektra bij nieuwbouw, verbouwing of renovatie.

Duurzame en besparende elektrotechnische oplossingen

Het maken van slimme keuzes waar u als bedrijf weer een poos mee vooruit kunt.

Duurzaam en besparen in utiliteitsbouw

In het kader van duurzaamheid en het besparen op energie krijgen wij steeds meer aanvragen voor het vernieuwen van installaties. Een bedrijfsomgeving moet aan bepaalde veiligheidseisen voldoen en ook daarin speelt de kennis en ervaring van 2B Elektrotechniek een belangrijke rol. Niet alleen adviseren wij onze klanten als het gaat om een veilige installatie, wij denken ook mee op duurzaam vlak. Hoe lang gaat een installatie nog mee, moeten we deze vervangen of kunnen we nog zorgen voor een upgrade van de huidige techniek.

Door onze ervaring in utiliteitsbouw weten wij als elektrotechnisch specialist precies waar wij onze zakelijke opdrachtgevers mee kunnen helpen. Meestal gaat het om keuzes maken, slimme keuzes waar u als bedrijf weer een poos mee vooruit kunt. Duurzame keuzes ook, omdat het gaat om efficiëntie en besparing. Het totale plaatje kunnen wij in kaart brengen voor het aanleggen van netwerkbekabeling, een alarmsysteem met eventueel camerabeveiliging, laadpalen voor elektrische auto’s, het maken van een lichtplan en lichtberekening of het leveren en aansluiten van zonnepanelen.

Algemene informatie over energie besparen voor bedrijven. Heeft u vragen over het realiseren van besparingen binnen uw bedrijf? Vanuit 2B Elektrotechniek BV helpen wij u daar graag bij.

Door onze ervaring in utiliteitsbouw weten wij als elektrotechnisch specialist precies waar wij onze zakelijke opdrachtgevers mee kunnen helpen.

Slimme elektrotechniek voor bedrijven

Meer gemak en minder kosten

Slimme elektrotechnische oplossingen dragen bij aan meer gebruiksgemak, maar hebben ook financiële voordelen. Het besparen op energie met zonnepanelen, elektrisch rijden of LED verlichting bijvoorbeeld, maar ook minder energieslurpende installaties door tijdige vervanging en regulier onderhoud. Het zijn zaken waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

2B Elektrotechniek BV is een vakkundig bedrijf dat zich met name richt op utiliteitsbouw. Kwaliteit en service, kennis van zaken en een helder verhaal, dat is onze kracht. Naast het uitvoeren van opdrachten voor bedrijfsgebouwen, kantoren en scholen zijn wij als elektrotechnische partner ook inzetbaar op projecten waar verschillende partijen bij betrokken zijn. Zo werken wij samen met aannemers en projectontwikkelaars in de regio Groene Hart.

Bent u op zoek naar een betrouwbare samenwerking met één aanspreekpunt? Neem dan contact op met John van Groeningen, vakspecialist bij 2B Elektrotechniek BV.

 • Elektrotechnische installaties
 • LED verlichting
 • Alarmsystemen
 • Brandmeldinstallaties
 • Energiebesparende installaties
 • Laadstations voor elektrisch opladen
 • Datanetwerken
 • Kast- en paneelbouw
 • Engineering
 • Elektrotechnische keuringen
 • Meet- en regeltechniek