Offerte aanvragen

2B Elektrotechniek behaalt ISO 9001 certificaat

2B Elektrotechniek heeft in december 2023 het certificaat ISO 9001:2015 overhandigd gekregen door Nedcon. ISO 9001 is een bewijs van kwaliteit van dienstverlening en interne processen, continue verbeteringen op dit gebied en het verbeteren van efficiëntie.

Ook behaalden we ons VCA 1 certificaat

Naast de ISO 9001 certificering kregen we van Nedcon ons VCA 1 certificaat overhandigd. VCA 1 heeft betrekking op veiligheidsbewust werken en is steeds vaker een vereiste vanuit opdrachtgevers als het gaat om risicovolle werkzaamheden. Met dit keurmerk tonen we aan dat we voldoen aan de eisen in de VGM-checklist Aannemers.

Blijven verbeteren op kwaliteit en veiligheid

John van Groeningen: “We zijn heel blij met onze behaalde certificaten ISO 9001 en VCA 1. Hebben we ook hard voor gewerkt, maar dat is het zeker waard. 2B Elektrotechniek groeit en dan moet je blijven professionaliseren en verbeteren, zeker als het om de kwaliteit van je diensten en processen gaat. Met het ISO 9001 certificaat laten we zien dat we ons kwaliteitsmanagement piekfijn op orde hebben. Maar ook de veiligheidsnormen binnen de elektrotechniek worden steeds strenger en daar moeten we uiteraard in mee. Doen we graag, niet alleen voor onze opdrachtgevers, ook voor onze elektromonteurs hebben we veiligheid op de eerste plaats staan. Risico's willen we in elk geval voorkomen en dat tonen we aan met het VCA 1 keurmerk.

Certificering ISO 9001 en VCA 1

De afgelopen maanden hebben we verschillende externe audits doorlopen en zijn we door een onafhankelijke auditor positief beoordeeld op verschillende onderdelen. Zowel de ISO 9001-certificering als de VCA 1 is voor onze huidige en toekomstige opdrachtgevers een extra bevestiging dat zij kunnen vertrouwen op 2B Elektrotechniek als professioneel bedrijf. Dat werkt voor beide partijen nog prettiger. Met trots dragen we vanaf nu dan ook het keurmerk ISO 9001 en VCA 1 uit in onze communicatie.”

uitreiking certificaat iso en vca
logo 2B Elektrotechniek