Offerte aanvragen

Project zonnepanelen in Bodegraven

O wat is het leven fijn als de zon schijnt! Dat zullen ze bij dit bedrijf zeker beamen, want tijdens deze zonovergoten dagen profiteren zij volop van elke zonnestraal. Zonnepanelen voor WEKU in Bodegraven zijn een slimme keuze als we kijken naar de elektrificatie. Steeds meer processen en materieel draaien op elektra en dat is duurzaam, want deze stroom wordt bij dit bedrijf door een eigen zonnestroominstallatie opgewekt.

Zonnepanelen voor zakelijk verduurzamen

Dit prachtige project mochten we in 2023 opleveren. Het bedrijfspand van WEKU aan de Spanjeweg in Bodegraven hebben wij voorzien van hoogwaardige zonnepanelen met een uitstekend rendement. De capaciteit die nodig is verschilt per bedrijf en per pand. Daarom berekenen wij vooraf exact hoeveel panelen er nodig zijn op basis van het verbruik nu of vooruitkijkend naar de toekomst.

Duurzaam ondernemen zonnepanelen

Vraag 2B Elektrotechniek gerust eens als u wilt gaan verduurzamen binnen uw bedrijf. Zonnepanelen zakelijk, elektrisch rijden, verlichting vervangen voor LED, onze elektromonteurs voeren al het werk zelf vakkundig uit. We leveren pure kwaliteit en dat is de reden dat bedrijven ons om advies vragen als het gaat om duurzame investeringen, zoals zonnepanelen. Duurzaam ondernemen in Bodegraven begint met vakkundig advies van 2B Elektrotechniek over zonnepanelen in Bodegraven.
Zonnepanelen WEKU Bodegraven
Zonnepanelen WEKU Bodegraven
Zonnepanelen WEKU Bodegraven
Zonnepanelen WEKU Bodegraven