Vakwerk en service, dat is waar als team voor staan. 2B Elektrotechniek is een leuk bedrijf om bij te werken. Heb je werkervaring of zit je nog op school, bij ons kan je direct aan de slag. We zijn vakspecialisten, werken met plezier en groeien hard door. Onze opdrachtgevers komen graag bij ons terug.

Als elektrotechnisch bedrijf staan we bekend om onze vakbekwaamheid, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Klanten van 2B weten dat ze kunnen vertrouwen op veilig en verantwoord aangelegde elektra. Ook werken we in opdracht van aannemers.

Kom je bij ons werken in Bodegraven, dan is geen dag hetzelfde. Je leert elke dag, werkt samen met je team en wanneer je er klaar voor bent ook zelfstandig als Monteur Elektrotechniek. Zelfs met weinig werkervaring kun je bij ons aan de slag als Hulpmonteur Elektrotechniek en doorgroeien in het vak.

2B in Bodegraven bestaat uit een klein team van elektrotechnisch specialisten en we kunnen echt op elkaar bouwen. Hard werken, maar lol hebben vinden we ook heel belangrijk. In ons werk en als collega's.

Projecten netjes opleveren aan tevreden klanten, dat is onze kracht. Is dat ook altijd jouw doelstelling en wil je echt goed leren hoe je vakwerk en service levert? Laat dan je gegevens achter. Je kunt ook altijd contact opnemen met John van Groeningen.

Vacature Monteur Elektrotechniek

Vacature Hulpmonteur Elektrotechniek