Laadpaal zakelijk plaatsen
op eigen terrein voor elektrische auto of wagenpark

Zakelijk elektrisch rijden biedt u als ondernemer extra voordelen. Zeker als u een eigen laadstation heeft. Veel efficiënter, want u bespaart veel tijd. Vanuit 2B Elektrotechniek BV adviseren we bedrijven over de beste opties voor een laadpaal op eigen terrein. Het installatiewerk verzorgen wij met eigen monteurs. Snel en vakkundig.

Een eigen laadpaal bij u op de zaak

Wilt u op uw bedrijf een laadpaal laten plaatsen? Of kiest u voor een wallbox? Neem contact met ons op, dan vertellen wij u welke capaciteit u nodig heeft voor uw auto of wagenpark. Wist u dat u aan één laadpaal meerdere elektrische auto’s kunt opladen?

Zakelijk elektrisch rijden kan nog efficiënter

Wanneer u zakelijk gebruik maakt van elektrisch rijden dan heeft u wellicht meerdere voertuigen die dagelijks opgeladen moeten worden. Dan is het gunstig en tijdbesparend als uw medewerkers bij het bedrijf de laadpaal kunnen gebruiken. Wij maken een offerte voor uw situatie met altijd een scherpe prijs. Ook kunnen wij u voorbeelden laten zien van door ons geplaatste laadstations bij bedrijven in de regio.

Offerte voor laadpaal plaatsen

Wij maken graag voor u een offerte op maat, specifiek voor uw situatie met altijd een scherpe prijs. Bent u al overtuigd van de voordelen van een eigen laadpaal? Vraag ons gerust meer informatie over een laadpaal zakelijk plaatsen. 2B Elektrotechniek BV garandeert u vakwerk, snelheid en een perfecte service.

Uw eigen laadpaal zakelijk veilig gebruiken

Veilig laadpaal plaatsen door gecertificeerde installateurs

Veel efficiënter zakelijk elektrisch rijden doet u met een eigen laadstation. Wij adviseren u over de capaciteit die u nodig heeft en maken een scherpe offerte voor de perfecte laadpaal voor uw situatie. Na installatie laten wij u zien hoe het werkt. Zelf uw elektrische auto opladen op eigen terrein, dat bespaart tijd en dat is waar ondernemers blij van worden.

Met slimme elektrotechnische oplossingen kiest u voor meer gebruiksgemak en besparen op kosten. Als wij uw laadpaal zakelijk plaatsen en u heeft zonnepanelen op uw bedrijfspand, bespaart u dubbel. Over besparen op kosten met een duurzame investering, laadoplossingen of zonnepanelen kopen informeren wij u graag.

Erkende installateurs van 2B Elektrotechniek BV plaatsen oplaadpunten voor elektrisch rijden

Vindt u het prettig om uw elektrische auto op eigen terrein op te laden? Dan kunnen wij een laadpaal plaatsen bij uw woning of bedrijfspand. Zelf beschikking hebben over een laadpaal is niet alleen handig, het bespaart ook tijd. Omdat elektrisch rijden zo populair is, zijn oplaadpunten onderweg of op een algemene parkeerplaats regelmatig bezet. Als u wilt voorkomen dat u lang moet wachten of op zoek moet naar een andere laadpaal in de buurt, dan is eigen laadpaal voor u de oplossing.

Logo 2B Elektrotechniek

  • Laadpaal plaatsen op eigen terrein
  • Gemak voor elektrische rijders
  • Voor particulier en zakelijk gebruik
  • Wij sluiten ook zonnepanelen aan
  • Zelf duurzame stroom opwekken
  • Energiebesparende installaties
  • Veilige installatie met garantie
  • Slim investeren en besparen
  • Laat u door ons informeren

 

Ons advies: uw laadpaal lokaal kopen. Uitstekende kwaliteit, beste service, vertrouwd gevoel

Uw offerte voor laadpaal plaatsen

Vraag eenvoudig een offerte aan, waarin wij de kosten voor laadpaal plaatsen specificeren. Inmiddels gingen tientallen opdrachtgevers u voor en zijn zeer tevreden over het gebruik van hun eigen laadpaal. Mooie referenties van tevreden klanten kunnen wij u laten zien in de regio Bodegraven - Reeuwijk.

Laadpaal zakelijk aanvragen

Kiest u ook voor een veilige installatie van een laadpaal zakelijk op uw bedrijf? Bij 2B Elektrotechniek BV in Bodegraven kunnen we snel schakelen en kunt u vertrouwen op vakwerk. Bestel uw laadpaal bij ons, een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf in uw eigen regio. Laat uw gegevens achter op onze site en wij nemen contact met u op. John van Groeningen, vakspecialist bij 2B Elektrotechniek BV, is uw eerste aanspreekpunt als u een laadpaal zakelijk wilt aanschaffen.

laadpaal voor bedrijven