Meer rendement uit zonnepanelen met een
eigen accu voor opslag zonnestroom

Opslag opgewekte stroom

Inmiddels zijn de meeste huishoudens in Nederland overtuigd van de voordelen van zonnepanelen. Zelf stroom opwekken met een eigen zonnestroominstallatie is een duurzaam alternatief voor gas. Massaal kiezen we voor elektrisch koken, elektrisch verwarmen, elektrisch rijden en zo comfortabel mogelijk wonen. Om aan al deze wensen te kunnen voldoen hebben we een duurzame stroomopwekker nodig. Dankzij zonnepanelen kunnen onze eigen duurzame stroom opwekken die via de meterkast verspreid wordt door uw woning. Via een elektrotechnische installatie in uw meterkast wordt stroom beschikbaar gemaakt voor allerlei toepassingen in huis. Met een thuisaccu kunt u uw eigen zonnestroom direct of op een later moment gebruiken en dat kan voordelen bieden.

Thuisaccu voor zonnepanelen

Meer stroomverbruik vraagt om meer capaciteit in uw meterkast, maar ook om een betrouwbaar opslagsysteem. Opgewekte stroom van zonnepanelen opslaan is populair in moderne huishoudens en daarbij is een eigen accu onmisbaar. Wat een thuisaccu zo geliefd maakt is dat u niet langer afhankelijk bent van zonnig weer als u uw eigen stroom wilt gebruiken. Als de zon schijnt werken uw zonnepanelen optimaal en die stroom kan worden opgeslagen via een accu. Zo'n accu in huis noemen we een thuisaccu die verkrijgbaar is in verschillende groottes, afhankelijk van de capaciteit die u thuis nodig hebt. 2B Elektrotechniek levert deze duurzame accu's voor het opslaan van zonnestroom. Meer informatie over het opslaan van zonnestroom, thuisaccu's en zonnepanelen kunt u aanvragen via ons online contactformulier. Wij geven u altijd vakkundig advies als u uw woning of bedrijfspand wilt gaan verduurzamen.

Offerte aanvragen voor thuisaccu

Binnen onze werkgebied vertellen wij onze klanten over de voordelen van een accu voor stroomopslag. Zakelijk of privé meer weten of een offerte aanvragen voor een thuisaccu of zonnepanelen zakelijk? Aarzel dan niet en start binnenkort ook met het opslaan van stroom via uw zonnepanelen. Vraag eenvoudig een offerte voor zonnepanelen of een accu voor zonnestroomopslag bij 2B Elektrotechniek BV in Bodegraven. Bij ons bent u gegarandeerd van een betrouwbaar bedrijf met kennis van verduurzamen, snel antwoord en een perfecte service.

Stroom opslaan met een thuisaccu

Als aanvulling op uw zonnepanelen plaatsen onze erkende installateurs accu's waarmee u flexibel bent in uw stroomgebruik

Voordelen van een thuisbatterij

Thuisbatterij biedt meer flexibiliteit

Waar we kunnen besparen we op kosten, zeker als het om het verlagen van energiekosten gaat. Zonnepanelen zijn niet nieuw, maar de techniek en het optimaliseren van zonnestroomgebruik staat niet stil. In de praktijk stijgt de vraag naar een complete verduurzaming van woningen en dan beginnen we vrijwel altijd met zonnepanelen. Liggen de panelen op het dak en is de meterkast op volle sterkte aangepast, dan kunnen we pas echt stappen maken. Naast de bekendheid van laadpalen en warmtepompen is er nu de thuisbatterij, oftewel een accu waar u stroom opslaat om later te kunnen gebruiken. Slim, want dit zorgt voor extra flexibiliteit en bespaart aanzienlijk op kosten omdat u minder stroom van de energieleverancier gebruikt.

Opslaan zonnestroom

Zonnestroominstallaties worden door het kunnen opslaan van zonnestroom een stuk interessanter. Leek de populariteit van zonnepanelen af te nemen door de nieuwe wetgeving over saldering, nu is daar een positief tegengeluid. 2B Elektrotechniek in Bodegraven is leverancier van zonnepanelen met thuisbatterij. Bij uw aanvraag voor zonnepanelen zullen wij u vragen naar uw woonsamenstelling en wensen voor de toekomst. Een thuisaccu kan dan zeker een verstandige aanvulling zijn in uw investering om te gaan verduurzamen. Zonnestroom die door uw panelen is opgewekt blijft van u en kunt u gebruiken wanneer u wilt.

Energietransitie in volle gang

Er gaat geen dag voorbij of het thema energietransitie komt aan de orde. Op ons werk, thuis, onderweg in de auto, we kunnen stellen dat de energietransitie in volle gang is. Gelukkig maar, want dat stelt ons als leverancier van duurzame oplossingen in staat om u te informeren. Wij werken met de nieuwste techniek en producten en installeren alle toepassingen zelf of met partnerbedrijven uit onze eigen regio. Klanten kunnen daardoor 100% op vakkundig advies en een veilige montage. Uiterst belangrijk is in ons vak dat we gecertificeerd zijn en juist daar ontbreekt het nog wel eens aan in de markt. Om er zeker van te zijn dat u niet zomaar met een bedrijf in zee gaat, vinden wij het belangrijk om u vooraf zeker bent van uw keuze.

De thuisaccu van 2B Elektrotechniek is verkrijgbaar in verschillende maten zodat u altijd de beste capaciteit heeft. Zo kunt u uw woning en energieverbruik verder verduurzamen, want de stroom die u opwekt via uw zonnepanelen wordt slim opgeslagen via uw eigen accu thuis.

zonnepanelen bodegraven met thuisaccu

Thuisaccu maakt uw zonnestroominstallatie nog efficiënter

Zowel voor woningen als bedrijfspanden kunnen wij een offerte voor zonnepanelen met accu maken

Uitbreiding meterkast voor veilige thuisaccu

In de meeste gevallen is een 3-fase aansluiting nodig doordat we in en om het huis steeds meer elektrificeren. Voorbeelden die wij in ons advies geven zijn zonnepanelen, koken op stroom, een warmtepomp, elektrisch laden aan huis. Allemaal zaken waardoor uw meterkast behoorlijk wat extra's te verduren krijgt. Hoewel er bij nieuwbouw rekening gehouden wordt met meer capaciteit in de meterkast, hebben de meeste woningen in Nederland nog een 1-fase aansluiting. Om die reden kijken wij altijd eerst naar de huidige meterkast en de aanpassingen die nodig zijn om meer elektrische toepassingen te kunnen creëren in uw woning. Vrijwel altijd adviseren wij een upgrade naar een 3-fase aansluiting waarmee wij uw meterkast toekomstproof maken. Daarbij installeren wij een omvormer, zodat de accu stroom kan laden en kan uitgeven. Dit werkt hetzelfde als bij zonnepanelen.

Tweakers over de thuisaccu in combinatie met zonnepanelen

Duurzaam installateur voor totaaloplossing

  • Meterkast toekomstbestendig maken
  • Zonnepanelen voor woningen
  • Zonnepanelen voor bedrijven
  • Accu's voor stroomopslag
  • Energie management systemen
  • Laadpalen thuis en zakelijk
  • Warmtepompen
  • Airco's voor koelen en verwarmen
zonnepanelen bodegraven
zonnepanelen moderne keuken
EASEE lader 2B Elektrotechniek Bodegraven