Zonnepanelen
Bodegraven - Reeuwijk

Verduurzamen met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een slimme investering als u uw woning of bedrijfspand wilt gaan verduurzamen. Meestal worden zonnepanelen gecombineerd met een laadpaal voor elektrisch rijden of een warmtepomp. Vanuit 2B Elektrotechniek kunnen wij u privé of zakelijk volledig voorzien van een duurzame oplossing met zonnepanelen. Voordat wij zonnepanelen plaatsen bekijken we eerst uw situatie en welke capaciteit u nodig hebt. Hoeveel stroom u gebruikt, wilt u elektrisch gaan verwarmen en koelen, denkt u aan een elektrische auto. Op die manier kunnen we voordat wij uw zonnepanelen plaatsen een efficiënte berekening maken van uw verbruik nu en in de toekomst.

Hybride oplossing of volledig gasloos

Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is en blijft belangrijk als u uw gasrekening omlaag wilt krijgen. Met een eigen zonnestroominstallatie kunt u kiezen voor een hybride oplossing, met deels gas en deel elektrisch. Ook dan al gaat u aanzienlijk besparen, niet alleen in kosten maar ook maar ook op de uitstoot van CO2. In de regio Bodegraven - Reeuwijk hebben wij inmiddels veel woningen en bedrijven voorzien van hoogwaardige zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Bent u op dit moment leveranciers van zonnepanelen aan het vergelijken, dan is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Ons advies is om vooraf goede informatie in te winnen bij een betrouwbaar bedrijf uit uw eigen regio. 2B Elektrotechniek is een betrouwbare leverancier van zonnepanelen in Bodegraven en omgeving. Als gecertificeerd bedrijf leveren we de beste kwaliteit en service en we installeren uw zonnepanelen zelf. Onze monteurs hebben vakkennis, de juiste papieren en jaren ervaring als elektromonteur. Dat maakt de kwaliteit van onze dienstverlening hoog en dat is noodzakelijk wat ons betreft. De investering die u doet in uw woning of bedrijf wilt u met een goed gevoel doen. Bij ons kunt u vertrouwen op vakwerk als het gaat om het leveren en monteren van uw zonnepanelen.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen Bodegraven

Bent u al overtuigd van de voordelen van het opwekken van stroom met uw eigen zonnepanelen? Vraag ons eenvoudig een offerte voor zonnepanelen in Bodegraven door 2B Elektrotechniek BV. Naast vakwerk garanderen wij snelheid en een perfecte service.

Zonnepanelen combineren met een eigen laadoplossing

Naast zonnepanelen plaatsen onze erkende installateurs oplaadpunten voor elektrisch rijden, warmtepompen en airco's voor elektrisch verwarmen en koelen

Gecertificeerde installateurs plaatsen uw zonnepanelen

Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring met zonnepanelen plaatsen. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat wij uw meterkast toekomstproof maken, zodat uw elektra in huis 100% veilig is. Zonnepanelen installeren de monteurs van 2B Elektrotechniek zelf en daarmee bent u verzekerd van vakkundige installatie op het hoogste niveau. Niet elk bedrijf dat zonnepanelen aanbiedt is een erkend installateur en daarom benadrukken wij altijd dat een betrouwbare leverancier een hoop ellende kan voorkomen. Vanuit onze ervaring in elektrotechnische omgevingen denken wij echt met u mee en gaan zelfs een stapje verder. Alleen zonnepanelen installeren is in onze ogen niet meer van deze tijd. Belangrijker is dat u thuis een installatie aangelegd krijgt waar u de komende jaren uitstekend mee vooruit kunt. Zo kunt u er tijdens het plaatsen van de zonnepanelen of later voor kiezen om een laadpaal te plaatsen of een warmtepomp. Hierin kunnen wij u thuis of zakelijk volledig ontzorgen.

Voordelen van zonnepanelen

Laat u informeren door de energiespecialisten van 2B Elektrotechniek en ontdek de voordelen van zonnepanelen. Woont u in Bodegraven-Reeuwijk of omgeving, dan vindt u in uw regio verschillende locaties waar wij zonnepanelen geplaatst hebben bij particulieren en bedrijven. Veelal in combinatie met een eigen laadpaal of een airco voor elektrisch koelen en verwarmen. Heeft u vragen over zonnepanelen plaatsen, stel ze ons gerust.

Veilig wonen met een toekomstbestendige meterkast

Wellicht staat u er niet direct bij stil, maar meer verbruik van stroom vraagt om extra capaciteit in de meterkast. Om extra veilig wonen te kunnen garanderen leggen wij voor zonnepanelen een nieuwe groep aan in de meterkast. Deze capaciteit is nodig om de techniek achter de panelen optimaal te kunnen laten draaien. Met als resultaat een optimaal rendement uit uw zonnepanelen. Vrijwel elke meterkast voorzien wij van een extra groep en daarmee kunt u nog meer wensen voor de toekomst hebben. Ook uw meterkast moet daar op voorbereid zijn en daarom maken wij onze klanten alert op veilig wonen met een toekomstbestendige meterkast.

Wij verzorgen het complete plaatje

Wanneer u overweegt zonnepanelen te kopen, dan neemt 2B Elektrotechniek u een zorg uit handen. Techniek is ons vak en samen met u kijken wij naar uw wensen op het gebied van verduurzamen. Minder betalen voor gas betekent meer oplossingen op stroom creëren. Gelukkig zijn daar tegenwoordig heel veel mogelijkheden voor. Laadpalen en wallboxen bijvoorbeeld, als u niet afhankelijk wilt zijn van een laadpaal in de straat. Of het regelen van de temperatuur met een verwarming op elektra, infrarood panelen of juist verkoeling tijdens de zomer. Samen met onze eigen elektromonteurs verzorgen wij het complete plaatje. Soms werken we met specialisten uit ons netwerk die warmtepompen en airco's leveren. Die samenwerking zorgt ervoor dat u altijd zaken doet met bedrijven uit uw eigen regio.

Elektrisch verwarmen, elektrisch rijden, een nieuwe keuken. Gebruik van de moderne apparatuur vraagt om extra capaciteit van uw stroomnetwerk. Stroom opwekken en opslaan voor eigen gebruik is populair in duurzame woningen. Met een eigen zonnestroominstallatie heeft u een eigen duurzame energievoorziening in huis. Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op voor allerlei toepassingen in en rond uw woning.

zonnepanelen bodegraven met thuisaccu

Nieuwe techniek voor opslag stroom met accu voor zonnepanelen

Besparen op kosten door duurzaam te investeren in uw woning of bedrijfspand met zonnepanelen

Opgewekte stroom zelf opslaan

Met slimme elektrotechnische oplossingen kiest u voor meer gebruiksgemak en besparen op kosten. Wanneer wij uw zonnepanelen plaatsen en u kiest daarbij voor een laadpaal of warmtepomp, bespaart u dubbel. Besparen op kosten met een duurzame investering is waar huishoudens warm voor lopen. Geld nuttig besteden, dat willen we allemaal. Nu is het nog interessanter om zonnepanelen te kopen, want de opgewekte stroom kunt u zelf opslaan. Voordeel van stroom opslaan is dat u het op een later moment kunt gebruiken, wanneer u maar wilt.

Accu voor stroomopslag zonnepanelen

Zonnepanelen zijn de laatste jaren nog al in opspraak geraakt, aangezien de overheid de regels rond saldering gaat afschaffen. Wat betekent dit voor eigenaren van zonnepanelen? Wij kunnen u gerust stellen en informeren u over de nieuwste techniek die gekoppeld kan worden aan uw zonnestroominstallatie. Stroom opwekken gaat het beste met zonnig weer. Als het zonnetje volop schijnt haalt u het hoogste rendement uit uw zonnepanelen. Maar die opgewekte stroom gebruikt u over het algemeen niet direct. Dankzij een speciale accu kunt u de stroom die u opwekt opslaan en later gebruiken. Ideaal voor elk huishouden, bedrijf of appartementencomplex met een vereniging van eigenaren.

Profiteren van de energietransitie

2B Elektrotechniek BV geeft advies over de capaciteit die u nodig hebt, plus de opslagcapaciteit van uw accu. Accu's verschillen in grootte en kunnen op een willekeurige plek geplaatst worden. Particulier of zakelijk stroom opslaan is dus mogelijk, waardoor u niet meer afhankelijk bent van de salderingsregeling. Heeft u interesse in zonnepanelen met een bijbehorende accu? Wilt u in de toekomst stroom opslaan en terug leveren naar uzelf vanuit uw eigen opslag? Klanten laten profiteren van de energietransitie en de techniek voor duurzaam stroom opwekken is ons dagelijks werk. Voor uw situatie maken wij graag het complete plaatje zo duurzaam en toekomstbestendig mogelijk.

Duurzaam installateur voor totaaloplossing

  • Meterkast toekomstbestendig maken
  • Zonnepanelen voor woningen
  • Zonnepanelen voor bedrijven
  • Accu's voor stroomopslag
  • Energie management systemen
  • Laadpalen thuis en zakelijk
  • Warmtepompen
  • Airco's voor koelen en verwarmen

 

2B Elektrotechniek duurzaam installateur in Bodegraven
zonnepanelen bodegraven
zonnepanelen moderne keuken
EASEE lader 2B Elektrotechniek Bodegraven