Offerte aanvragen

Thuisaccu of thuisbatterij

Besparingen vliegen ons om de oren. Waar we kunnen besparen we op kosten, zeker als het om het verlagen van energiekosten gaat. Zonnepanelen zijn een slimme investering als u wilt besparen, maar daar zijn wel een aantal belangrijke voorwaarden aan verbonden. 

Stijgende vraag naar complete verduurzaming

Zelf zonnestroom opwekken is niets nieuws, maar de technische ontwikkelingen en verbeteringen van zonnestroomgebruik staan niet stil. In de praktijk stijgt de vraag naar een complete verduurzaming van woningen en dan staan zonnepanelen vaak bovenaan het verlanglijstje. Liggen de panelen op het dak en is de meterkast op volle sterkte aangepast, dan kunnen we pas echt duurzame stappen maken. Voorbeelden van duurzame oplossingen in en om het huis zijn laadpalen, wallboxen en warmtepompen. Daar komt nu iets nieuws bij, de thuisbatterij. Stroom opslaan met een accu of thuisbatterij wint langzaam terrein.

2B zonnepanelen met thuisaccu

Slimmer omgaan met zelf opgewekte stroom, ook als de salderingsregeling straks wordt afgeschaft? Kies dan voor een accu waar u opgewekte stroom in opslaat en niet direct gebruikt. Die zonnestroom kunt u op een later moment gebruiken, als de zon niet schijnt en dat is slim. Niet alleen zorgt dit voor extra flexibiliteit, u bespaart op termijn ook op kosten omdat u minder stroom van uw energieleverancier gebruikt. Als erkend installateur bieden wij nu ook een uitstekende en hoog rendement oplossing met 2B Zonnepanelen.