Offerte aanvragen

Kom werken als Monteur Elektrotechniek in Bodegraven

2B Elektrotechniek BV in Bodegraven is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en energiebesparende oplossingen. Onze opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven. Ook werken we in opdracht van aannemers en bouwbedrijven.

We zijn een jong bedrijf, leveren kwaliteit en groeien hard. Veel werk voeren we uit in onze eigen regio, maar ook daarbuiten hebben wij inmiddels vaste opdrachtgevers. Tijd voor versterking in ons team! Heb jij 3-4 jaar relevante werkervaring? Kom dan bij ons werken als Monteur Elektrotechniek in Bodegraven.

Wij zoeken een Monteur Elektrotechniek (fulltime)

Zoek jij een baan in de elektrotechniek en woon je in Bodegraven of directe omgeving? Kom dan bij ons werken als Monteur Elektrotechniek.

Vakwerk en service, dat is waar 2B Elektrotechniek BV voor staat en dat moet ook jouw instelling zijn. Een paar jaar ervaring in de elektrotechniek is een vereiste voor jou als Elektromonteur. Misschien ben jij toe aan verandering, een nieuwe werkomgeving of een baan dichter bij huis. Bodegraven is onze standplaats met een eigen pand aan Beneluxweg 13. Van daaruit beginnen en eindigen we onze werkdagen.

Wij zijn een klein team van elektrotechnische specialisten die hard werken, maar ook lol hebben. In ons werk, maar ook met elkaar. Projecten leveren we netjes op, klanten zijn tevreden en komen graag bij ons terug. Als jij die doelstelling ook hebt en echt goed wilt leren hoe je vakwerk en service levert, laat dan zeker je gegevens achter. Je kunt ook altijd bellen of mailen met John van Groeningen.

Op het gebied van duurzaamheid en nieuwe technieken doen we steeds meer. Bij particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Leren doe je elke dag, maar jouw ervaring is wel breed genoeg om alleen op pad te gaan. Dat moet je natuurlijk ook leuk vinden. Net als de vrijheid die je krijgt en is het druk? Dan zetten we allemaal een tandje bij.

Invulling vacature Monteur Elektrotechniek

Voor de invulling van de vacature Monteur Elektrotechniek vinden wij het belangrijk dat je:

  • een opleiding MBO Elektrotechniek niveau 2 of gelijkwaardig hebt afgerond
  • minimaal 3 tot 4 jaar werkervaring hebt in de elektrotechniek
  • beschikt over een VCA basis certificaat
  • eigen vervoer hebt om naar je werk te komen (Bodegraven)
  • de Nederlandse taal goed beheerst

Als Monteur Elektrotechniek krijg je dagelijks te maken met alle facetten van de elektrotechniek. Steeds meer elektrawerkzaamheden gaan over verduurzaming en besparen op energie. Zo houd jij je bezig met het aanleggen of vervangen van verlichting, meterkasten, netwerkbekabeling, brandmeldinstallaties, alarmsystemen en inbraakbeveiliging. Daarbij is de aanleg van duurzame installaties zoals zonnepanelen of oplaadpalen voor elektrische auto’s ook steeds vaker aan de orde. Kennis van verschillende soorten installaties en de ontwikkelingen blijven volgen hoort bij jouw werk als elektromonteur.

Pas jij bij ons bedrijf?

Bij 2B Elektrotechniek BV hebben we een no-nonsense aanpak. We communiceren met korte lijnen, bieden elkaar hulp wanneer dat nodig is en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Wij zoeken dan ook een gemotiveerde elektromonteur die allround is. Een positieve instelling vinden wij misschien wel het belangrijkst, in je werk en richting klanten. Daarbij willen wij je graag zelfstandig laten werken en kunnen vertrouwen op vakkundigheid.

Kies vooreen nieuwe baan
bij 2B Elektrotechniek in Bodegraven

Wat wij zelf zo mooi vinden aan ons werk: geen dag is hetzelfde. Elke dag zetten wij ons beste beentje voor, we leveren vakwerk en staan bekend om kwaliteit. Dat willen we hoog houden door de juiste mensen binnen ons bedrijf in te zetten. Daartegenover staat een baan met veel afwisseling, een werkomgeving waarin je veel kunt leren en een enthousiaste collega's. Je salaris is conform de CAO klein metaal en heb je zelf ideeën voor jouw ontwikkeling, dan staan we daar zeker voor open.

Binnen 2B Elektrotechniek BV werken we met een kleinschalig team dat betrokken is, zich vastbijt in een klus, maar waar ook tijd is voor ontspanning met een praatje en een drankje op de vrijdagmiddag.

Wil jij werken in de elektrotechniek? 

Als je denkt dat jij de vacature Monteur Elektrotechniek perfect kunt invullen. Dan maken we een afspraak en praten we verder met je om kennis te maken. Wie weet kom jij binnenkort bij ons werken in Bodegraven.

Je kunt een CV met een korte motivatie mailen naar info@2B-elektrotechniek.nl t.a.v. John van Groeningen. Mocht je vragen hebben, dan mag je ons ook altijd bellen op 0172-748 923.