Vakkundige elektromonteurs
in de regio Groene Hart

Het is eind voorjaar 2020 en de markt is er meer dan klaar voor. Want dat er een enorme behoefte is aan goed opgeleide techniekers is algemeen bekend. Dit betekent de start van 2B Elektrotechniek in Bodegraven. Een jong en vakkundig bedrijf dat inspeelt op de vraag van bedrijven en particulieren, met één vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Elektrotechnisch specialisten met power

Binnen 2B Elektrotechniek BV werkt inmiddels een team van elektrotechnisch specialisten dat wordt aangestuurd door John van Groeningen. John is met zijn 20 jaar ervaring een elektricien pur sang, bekend in Bodegraven en omstreken waar hij heel wat elektriciteitsklussen heeft geklaard.

Het team van 2B Elektrotechniek BV bestaat uit pure vakmannen die op elkaar ingespeeld zijn. Zelfstandig maar ook goed samen kunnen werken, communiceren en kwaliteit leveren, dat is waar ons werk uit bestaat. We kennen de branche als geen ander, onze kennis is onze kracht. Van kleine tot grote elektraprojecten, met een enorm technisch inzicht en gecertificeerd om hoogwaardige elektrotechnische installaties te realiseren.

2B Elektrotechniek Bodegraven

De uitvoering van projecten kunt u met een gerust hart aan 2B Elektrotechniek Bodegraven overlaten. Vakkennis, kwaliteit, service en korte lijnen. Dat is waar opdrachtgevers op kunnen rekenen en graag bij ons voor terugkomen.

Het tekort aan goed opgeleide techniekers wordt in Nederland steeds groter. 2B Elektrotechniek BV speelt in op de vraag van bedrijven en particulieren, levert vakwerk en wil bovenal communiceren met korte lijnen. Eén vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. De markt is er meer dan klaar voor.