Over
2B Elektrotechniek BV

Omdat de markt er meer dan klaar voor is, zijn wij net voor de zomer van 2020 gestart met 2B Elektrotechniek BV. Wij zijn een vakkundig en gecertificeerd bedrijf, volgen de ontwikkelingen op de voet en zien de vraag naar slimme elektrotechnische oplossingen sterk toenemen. Zeker als het gaat om duurzaamheid en energiebesparing in de zakelijke markt.

“Hoe kunnen wij besparen op energie en kosten?” Nummer 1 op de agenda bij heel veel ondernemers, want besparen is hot topic. En niet alleen gezien de kosten, maar ook als het gaat om efficiency en duurzaamheid. Als bedrijf moet je je kunnen verantwoorden over de footprint die je op deze aarde achterlaat. Dus is verduurzaming een belangrijke, in welke branche of bedrijfsgrootte je ook werkt.

Wij helpen bedrijven met energiezuinige oplossingen

Ook als het gaat om keuzes voor nu of in de toekomst. 2B Elektrotechniek BV denkt met u mee.

Eén vast aanspreekpunt

Elektrawerkzaamheden denken wij uit en begeleiden we van A tot Z. Van bestek tot de laatste lichtschakelaar, alles wordt tot in de puntjes verzorgd door 2B Elektrotechniek BV met vakspecialisten in elektrotechnische installaties.

Aanspreekpunt voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers is John van Groeningen. Zelf al ruim 20 jaar werkzaam als elektricien en een pure vakman die de branche als geen ander kent. Die vakkennis is de kracht van 2B Elektrotechniek BV.

Van kleine tot grote elektraprojecten, wet- en regelgeving rond hoogwaardige elektrotechnische installaties tot technische adviezen. De uitvoering van uw project kunt u volledig in handen leggen van John en zijn team. U kunt vertrouwen op begeleiding vanaf het eerste contact tot aan de oplevering, uitvoering met een enorme passie voor het vak en een uitstekende service.

Besparen is hot topic, maar niet alleen op kosten. Ook efficiency en duurzaamheid zijn belangrijke redenen om het totale plaatje eens tegen het licht te houden.

Energie besparen binnen uw bedrijf

Verduurzamen in fases

Als het gaat om een duurzame toekomst heeft u als bedrijf talloze mogelijkheden. Onze tip: houd het overzichtelijk en maak keuzes. Vanuit 2B Elektrotechniek BV helpen wij bedrijven met het inzichtelijk maken van die keuzes. Wat doet u nu en wat kan eventueel ook later. Vaak kunnen we er dan wel alvast rekening mee in de installatie of met het aantal aansluitpunten, maar komt de investering niet in één keer.

Verduurzamen kunt u heel goed in fases doen. Begin bijvoorbeeld met verlichting. Wat veel bedrijven al doen is overstappen op LED verlichting. Bestaande verlichting vervangen we voor LED-lampen die veel energiezuiniger zijn en langer meegaan. Maar ook elektrisch rijden is een mogelijkheid. Heeft u meerdere elektrische auto’s binnen uw wagenpark, dan is het handig om een eigen laadpaal te laten plaatsen. Of u kiest voor het zelf opwekken van zonne-energie met zonnepanelen op uw bedrijfspand. Stapje voor stapje gaan we steeds meer over op groene, alternatieve oplossingen.

Meer weten over verduurzamen als bedrijf? Volg onze updates dan ook op LinkedIn. Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met John van Groeningen, vakspecialist bij 2B Elektrotechniek BV.

  • Elektrotechnische installaties
  • Alarmsystemen
  • Brandmeldinstallaties
  • Energiebesparende installaties
  • Aansluiten zonnepanelen
  • Datanetwerken
  • Kast- en paneelbouw
  • Engineering
  • Elektrotechnische keuringen
  • Meet- en regeltechniek