Offerte aanvragen
sbb erkend leerbedrijf
Benieuwd naar ons bedrijf? Dit is ons team!

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde elektromonteurs. Bekijk onze vacatures 

2B Elektrotechniek in Bodegraven is een erkend leerbedrijf

Vanaf oktober 2021 is 2B Elektrotechniek een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we bevoegd zijn om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Wij staan open voor toppers die het vak Elektrotechniek op een leuke manier willen leren.

Praktijkopleiding MBO Elektrotechniek

 
Volg jij een opleiding elektrotechniek op het MBO, ben je enthousiast en zoek je de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan? Meld je aan bij 2B Elektrotechniek in Bodegraven. Stuur een mail naar John van Groeningen via info@2B-elektrotechniek.nl, dan maken wij graag een afspraak met je.
sbb erkenningsbewijs erkend leerbedrijf
logo 2B Elektrotechniek

Kies voor leren en werken
bij 2B Elektrotechniek in Bodegraven

In ons werk is geen dag hetzelfde. We zijn gedreven en gemotiveerd, we maken klanten blij met duurzame oplossingen, thuis en zakelijk. Ook leren we elke dag, blijven we op de hoogte van nieuwe technieken en laten dat zien in de praktijk. De vraag naar energiebesparende elektrotechnische oplossingen neemt toe en daarom zoeken wij nieuwe elektromonteurs in ons team. Ervaren of onervaren, bij ons kun je direct aan de slag. Klein team, grote klussen, de beste kwaliteit. Daar staan we om bekend en dat willen we hoog houden door de juiste mensen aan ons bedrijf te binden. Bij 2B Elektrotechniek in Bodegraven krijg je een baan met veel afwisseling, een werkomgeving waarin je veel kunt leren en een enthousiaste collega's. Je salaris is gebaseerd op de CAO klein metaal en heb je zelf ideeën voor jouw ontwikkeling, dan staan we daar zeker voor open.

Binnen 2B Elektrotechniek BV werken we met een kleinschalig team dat betrokken is, zich vastbijt in een klus, maar waar ook tijd is voor ontspanning met een praatje en een drankje op de vrijdagmiddag.