Offerte aanvragen

Solliciteer op de vacature Assistent Monteur / Hulpmonteur Elektrotechniek in Bodegraven

2B Elektrotechniek BV in Bodegraven is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en energiebesparende oplossingen. We zijn een jong bedrijf, leveren kwaliteit en groeien hard.

De vraag van onze opdrachtgevers neemt toe. We werken voor particulieren, bedrijven en aannemers in onze eigen regio, maar ook daarbuiten. Tijd voor versterking in ons team van een assistent monteur. Wil jij beginnen als Hulpmonteur Elektrotechniek en misschien wel doorgroeien binnen ons bedrijf? Jouw sollicitatie is heel welkom! Laten we kijken hoe we deze baan perfect kunnen laten aansluiten bij jou en je toekomstplannen.

Wij zoeken een Assistent Monteur / Hulpmonteur Elektrotechniek (starter/fulltime)

Ook al sta jij aan het begin van jouw loopbaan in de elektrotechniek, jij houdt van het vak. Misschien heb je al wat werkervaring, misschien ook niet en volg je een opleiding Elektrotechniek. Hoe dan ook, jij wilt snel en goed het vak leren en zoekt een fulltime baan in regio Bodegraven-Reeuwijk. Werken, leren, lachen met je collega's, dat past bij jou? Dan hebben wij die baan voor jou! Kom bij ons werken en solliciteer op de vacature Hulpmonteur Elektrotechniek.

Vakwerk en service, dat is waar 2B Elektrotechniek BV voor staat en dat moet ook jouw instelling zijn. Zit je nog op school? Zelfs met weinig of geen werkervaring kun je bij ons aan de slag als Hulpmonteur Elektrotechniek en doorgroeien in het vak.

Als jij enthousiast bent en wilt leren hoe je vakwerk en service levert, laat dan zeker je gegevens achter. Je kunt ook altijd bellen of mailen met John van Groeningen.

Vanuit ons bedrijf aan de Beneluxweg 13 in Bodegraven beginnen en eindigen we onze werkdagen. Op het gebied van duurzaamheid en nieuwe technieken hebben we steeds meer werk bij particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Als team zetten we het beste resultaat neer voor onze klanten en dat werkt supermotiverend.

Voor de functie Hulpmonteur Elektrotechniek is het praktisch als je:

  • een opleiding MBO Elektrotechniek volgt of hebt afgerond
  • 1 tot 2 jaar werkervaring hebt, maar dat is niet noodzakelijk
  • eigen vervoer hebt om naar je werk te komen (Bodegraven)
  • de Nederlandse taal goed beheerst

Kies voor
een baan bij 2B Elektrotechniek BV

Wat wij zelf zo mooi vinden aan ons werk: geen dag is hetzelfde. Elke dag zetten wij ons beste beentje voor, we leveren vakwerk en staan bekend om kwaliteit. Dat willen we hoog houden door de juiste mensen bij ons bedrijf te betrekken. Daartegenover staat een baan met veel afwisseling, een werkomgeving waarin je veel kunt leren en enthousiaste collega's. Je salaris is conform de CAO klein metaal en heb je zelf ideeën voor jouw ontwikkeling, dan staan we daar zeker voor open.

Binnen 2B Elektrotechniek BV werken we met een kleinschalig team dat betrokken is, zich vastbijt in een klus, maar waar ook tijd is voor ontspanning met een praatje en een drankje op de vrijdagmiddag. Tevens zijn wij een Erkend leerbedrijf waar we mensen opleiden tijdens een stage of leerbaan.

sbb erkend leerbedrijf

Wil jij werken als Hulpmonteur Elektrotechniek in Bodegraven?

Laat zeker van je horen als je denkt dat de vacature Hulpmonteur Elektrotechniek in Bodegraven bij je past. Dan maken we een afspraak en praten we verder met je om kennis te maken. Wie weet kom jij binnenkort bij ons werken in Bodegraven.

Je kunt jouw CV met een korte toelichting mailen naar info@2B-elektrotechniek.nl t.a.v. John van Groeningen. Ook kun je jouw gegevens hier achterlaten. Mocht je vragen hebben, dan mag je ons ook altijd bellen op 0172-748 923.