Offerte aanvragen

Solliciteer op de vacature Hulpmonteur Elektrotechniek in Bodegraven

2B Elektrotechniek BV in Bodegraven is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en energiebesparende oplossingen. Wij werken in opdracht van bedrijven en particulieren. De vraag van onze opdrachtgevers neemt toe, in onze eigen regio, maar ook daarbuiten. Tijd voor versterking in ons team! Wil jij beginnen als Hulpmonteur Elektrotechniek en doorgroeien? Jouw sollicitatie is heel welkom!

Wij zoeken een Hulpmonteur Elektrotechniek (starter/fulltime)

Ook al sta jij aan het begin van jouw loopbaan in de elektrotechniek, jij houdt van het vak. Misschien heb je al wat werkervaring, jij wilt elke dag leren. Jij zoekt een fulltime baan en woont in de buurt van Bodegraven. Werken, leren, lachen met je collega's, dat past bij jou? Dan hebben wij een baan voor je! Kom bij ons werken en solliciteer op de vacature Hulpmonteur Elektrotechniek.

Vakwerk en service, dat is waar 2B Elektrotechniek BV voor staat en dat moet ook jouw instelling zijn. Zelfs met weinig werkervaring kun je bij ons aan de slag als Hulpmonteur Elektrotechniek en doorgroeien in het vak. Wij zijn een klein team van elektrotechnische specialisten die hard werken, maar ook lol hebben. In ons werk, maar ook met elkaar. We leveren projecten netjes op, klanten zijn tevreden en komen graag bij ons terug. Als jij die doelstelling ook hebt en echt goed wilt leren hoe je vakwerk en service levert, laat dan zeker je gegevens achter. Je kunt ook altijd bellen of mailen met John van Groeningen.

Bodegraven is onze standplaats met een eigen pand aan de Tjalk op bedrijventerrein Rijnhoek. Van daaruit beginnen en eindigen we onze werkdagen. We doen veel op het gebied van duurzaamheid en nieuwe technieken bij particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Als team werken we samen om het beste resultaat neer te zetten. Dat is niet alleen geweldig voor onze klant, maar werkt ook supermotiverend binnen het team!

Voor de functie Hulpmonteur Elektrotechniek is het praktisch als je:

  • een opleiding Elektrotechniek volgt of hebt afgerond
  • 1 tot 2 jaar werkervaring hebt, maar is niet vereist
  • eigen vervoer hebt om naar je werk te komen (Bodegraven)
  • de Nederlandse taal goed beheerst

Als Hulpmonteur Elektrotechniek krijg je dagelijks te maken met alle facetten van de elektrotechniek. Steeds meer elektrawerkzaamheden gaan over verduurzaming en besparen op energie. Zo houd jij je, samen met je team, bezig met het aanleggen of vervangen van verlichting, meterkasten, netwerkbekabeling, brandmeldinstallaties, alarmsystemen en inbraakbeveiliging. Daarbij is de aanleg van duurzame installaties zoals zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s ook steeds vaker aan de orde. Gaandeweg leer je steeds meer over deze technieken.

Pas jij bij ons bedrijf?

Bij 2B Elektrotechniek BV hebben we een no-nonsense aanpak. We communiceren met korte lijnen, bieden elkaar hulp wanneer dat nodig is en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Gemotiveerd zijn, een positieve instelling hebben is voor ons misschien wel het belangrijkst, in je werk en richting klanten. Vakinhoudelijk moet je openstaan om nieuwe dingen te willen leren en vooral te doen. Altijd in samenwerking met vakspecialisten in jouw team. Wij bieden je een kans om je echt te ontwikkelen.

Kies voor
een baan bij 2B Elektrotechniek BV

Wat wij zelf zo mooi vinden aan ons werk: geen dag is hetzelfde. Elke dag zetten wij ons beste beentje voor, we leveren vakwerk en staan bekend om kwaliteit. Dat willen we hoog houden door de juiste mensen bij ons bedrijf te betrekken. Daartegenover staat een baan met veel afwisseling, een werkomgeving waarin je veel kunt leren en enthousiaste collega's. Je salaris is conform de CAO klein metaal en heb je zelf ideeën voor jouw ontwikkeling, dan staan we daar zeker voor open.

Binnen 2B Elektrotechniek BV werken we met een kleinschalig team dat betrokken is, zich vastbijt in een klus, maar waar ook tijd is voor ontspanning met een praatje en een drankje op de vrijdagmiddag.

Wil jij werken als Hulpmonteur Elektrotechniek in Bodegraven?

Laat zeker van je horen als je denkt dat de vacature Hulpmonteur Elektrotechniek in Bodegraven bij je past. Dan maken we een afspraak en praten we verder met je om kennis te maken. Wie weet kom jij binnenkort bij ons werken in Bodegraven.

Je kunt jouw CV met een korte toelichting mailen naar info@2B-elektrotechniek.nl t.a.v. John van Groeningen. Ook kun je jouw gegevens hier achterlaten. Mocht je vragen hebben, dan mag je ons ook altijd bellen op 0172-748 923.